Основана през 1995 година като студио за дизайн и предпечатна подготовка, вече 20 години печатница  Дъга Плюс следва своята цел да се развива като създава предимства за своите клиенти.

Печатницата се утвърждава на пазара като водещ производител на самозалепващи етикети на ролка и листов офсетов печат. Ако търсите партньорство с доказани и компетентни професионалисти, ако търсите начин да намалите разходите си за печатни изделия, ако държите на качеството и гъвкавите производствени срокове, печатница Дъга Плюс е Вашият избор!

Независимо от вида на производството – самозалепващи етикети на ролка или листови изделия, Вие се възползвате от следните предимства:

Напълно затворен производствен цикъл – печатница Дъга Плюс разполага с всички необходими технологии и обучени специалисти, за да изготви желания от Вас продукт.

Модерна производствена база и съвременна печатарска техника – над 3000 квадратни метра производствена площ и модерна полиграфическа техника на световни производители: MAN ROLAND, Heidelberg, Codimag, Crosland.

Екип от доказани специалисти – 50 висококвалифицирани специалисти с дългогодишен полиграфически опит.

Безупречно качество на изгодни цени – Печатница Дъга Плюс е сертифицирана по международния стандарт за управление на качеството ISO 9001:2008.

Печатница Дъга Плюс – Разумният избор!